JULI

Livet

Har gått in i totalt semestermode. Strosar runt osminkad i bara ben och är 100% avkopplad. Glömde nästan bort att jag hade min lilla blogg men så får det lov att vara när man är ledig.

Efter en heldag på Allsång på Skansen med mammsen i tisdags (över förväntan på mys-skalan) och ett besök till familjekompisar på Dalarö i onsdags åkte jag ut till landet där jag stannat tills nu. Hela kusingänget var äntligen samlat och vi tryckte in allt vi ville göra på tre dagar. Åkte vattenskidor, tog båten och köpte glass, gympade på dansbanan med ö-gänget, tvättade hår i ett iskallt hav, grillade, åt jordgubbar till frukost, plockade blåbar i skogen, och läste bok på världens bästa brygga. Vi kusiner har spenderat alla våra somrar på denna ö och det vi tidigare hade åtta veckor på oss att hinna med gjorde vi nu på 72 timmar. Värker lite i hjärtat när jag tänker tillbaka på de där oändliga sommarveckorna som man tog för givet.

Nåja. Nu ska jag packa upp, tvätta det jag hinner och se ikapp lite serier innan jag imorgon far iväg till en bästis landställe. 50% av denna sommars ledighet har passerat så jag njuter allt jag kan och försöker trycka undan ångesten att måndagen den 7:e närmar sig allt för fort. Tid är ett märkligt fenomen va :)))

  • Livet

Gillar

Kommentarer

tuvabjornwall
tuvabjornwall,
Åh vilka hääärliga bilder!!
nouw.com/tuvabjornwall