LIVET VA

Livet

LÅNGHELG vad jag älskar dig!! Det hela inleddes i torsdags när jag tillsammans med min mor och syster åt en grym middag på Ling Long. Alltså verkligen en fullpott. Efter detta traskade vi vidare genom stan och tog oss till Cirkus för att se Thomas Ledin, mammas initiativ MEN om jag ska vara heelt ärlig var det faktiskt riktigt mysig (och ja jag kanske typ tycker om honom lite också).

I fredags var jag ledig så jag tog sovmorgon, tränade och fixade mig iordning inför kvällen. Jag hade nämligen dragit ihop ett gäng tjejer och bokat bord på ART så strax innan åtta möttes vi upp! Och vilken satans stämning! Vi drack drinkar, sittdansade och skrattade hysteriskt och stannade natten lång. Maten blev jag lite besviken på men det var ett så ballt ställe så det var en tiopoängare ändå!

Idag är det lördag (<333) och vi har tillsammans med mormor och ett gäng kusiner varit på min gammelmormor&gammelmorfars grav. Det är tradition att samlas innan och äta plättar vilket ju typ är livets bakismat. ÄLSKAR långhelg om ni inte förstått det än :')))

  • Livet

Gillar

Kommentarer